19.9.24

Tak tohle jsem nečekala ani ve snu

Kamarádi, tak už je u nás...pan Rambo, malý velký hrdina. Měla jsem všelijaký představy, ale tohle jsem nečekala ani v nejdivočejším snu. Je to ten nejsrandovnější a zároveň nejšikovnější pejsek. Ne nadarmo je to brácha pana Brambůrka. ♥ Máme ho teprve týden, ale co už jsme společně za tu krátkou dobu zažili, to se nedá vypočítat (včetně nekonečný řádky lumpáren). 

Dělím se tady s vámi o všechny možný radosti a Rambík je radost veliká, proto mi dovolte tenhle krátký článek, ve kterým vás s ním seznámím, trochu vás snad pobavím(e) a taky si ho tu odložím na památku. ;)

Jak říká můj muž - je to zkrátka "přítelíček". 

Gremlins, netopýr, telátko, Falco z Nekonečnýho příběhu (to napadlo mou vtipnou kamarádku Danu), Stopař (tak ho pojmenoval manžel kamarádky Jiřinky)...no, jen málokdo dostane za den tolik jmen. :). Ale uznejte, že pro něj se přezdívky vymýšlí samy. 

Náš kominík - půl dne tráví na střeše. 

Ve svým plyšovým domě chvíli přebýval, ale pak se mu tam nastěhoval nájemník (shodou okolností taky plyšový). Tak teď hlídá Rambo před domem. Jaký si to uděláš, ... ;)

Tohle je fotka z jednorázovýho foťáku, a i když tomu odpovídá kvalita, mám ji moc ráda: je z kuchyně - já vařím, Rambo mi pomáhá ležením na utěrce a Jirulka s ním blbne. 

Odznak Ramba, který jsem vyhrála na pouti v kulečníku před sto lety, se teď hodí. Pejsek ho má u vchodu do boudičky, aby trefil domů.

Ušiska dozadu a kartáč ukradený z koupelny...oui, monsieur. :D

Rambo se s vámi loučí a  spolu se mnou vám přeje, ať se vám všechno daří. Pac.
PS: A jinak - chystám pro vás spoustu článků o všem, co dělá hezčí den a tím pádem i život, tak zůstaňte naladěni. ;)

Vivi podpis