19.9.24

Tak tohle jsem nečekala ani ve snu

Kamarádi, tak už je u nás...pan Rambo, malý velký hrdina. Měla jsem všelijaký představy, ale tohle jsem nečekala ani v nejdivočejším snu. Je to ten nejsrandovnější a zároveň nejšikovnější pejsek. Ne nadarmo je to brácha pana Brambůrka. ♥ Máme ho teprve týden, ale co už jsme společně za tu krátkou dobu zažili, to se nedá vypočítat (včetně nekonečný řádky lumpáren). 

Dělím se tady s vámi o všechny možný radosti a Rambík je radost veliká, proto mi dovolte tenhle krátký článek, ve kterým vás s ním seznámím, trochu vás snad pobavím(e) a taky si ho tu odložím na památku. ;)

Jak říká můj muž - je to zkrátka "přítelíček". 

Gremlins, netopýr, telátko, Falco z Nekonečnýho příběhu (to napadlo mou vtipnou kamarádku Danu), Stopař (tak ho pojmenoval manžel kamarádky Jiřinky)...no, jen málokdo dostane za den tolik jmen. :). Ale uznejte, že pro něj se přezdívky vymýšlí samy. 

Náš kominík - půl dne tráví na střeše. 

Ve svým plyšovým domě chvíli přebýval, ale pak se mu tam nastěhoval nájemník (shodou okolností taky plyšový). Tak teď hlídá Rambo před domem. Jaký si to uděláš, ... ;)

Tohle je fotka z jednorázovýho foťáku, a i když tomu odpovídá kvalita, mám ji moc ráda: je z kuchyně - já vařím, Rambo mi pomáhá ležením na utěrce a Jirulka s ním blbne. 

Odznak Ramba, který jsem vyhrála na pouti v kulečníku před sto lety, se teď hodí. Pejsek ho má u vchodu do boudičky, aby trefil domů.

Ušiska dozadu a kartáč ukradený z koupelny...oui, monsieur. :D

Rambo se s vámi loučí a  spolu se mnou vám přeje, ať se vám všechno daří. Pac.
PS: A jinak - chystám pro vás spoustu článků o všem, co dělá hezčí den a tím pádem i život, tak zůstaňte naladěni. ;)

Vivi podpis

18 komentářů:

  1. Anonymní10:45

    Lezarts
    Jestli se váš miláček jmenuje Rambo, měli by jsme toho našeho pojmenovat Drobeček:-)))
    Připomíná mi také spoustu různých postaviček, ale nejvíce plyšáka. Věřím, že dokáže dělat téměř 24h “onemanšou”! Výhodou je, že když dělá neplechu, strčíš ho jednou rukou do kapsy.
    Zato ten náš, když dělá neplechy ( a že už se jich nadělal) mě odtlačí do kouta a já pak musím dělat psího psychologa a vysvětlovat mu, že se to nedělá, nebo je to fuj! Ani venčit ho nemohu, protože bych za ním vlála na vodítku, jako prapor. Naopak je vhodný na horské výstupy, jako soukromá lanovka:-)))
    Holt to jsou radosti i strasti s našimi chlupatými miláčky všech velikostí:-)))
    Haf-haf a to je dnes vše!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renatko, něco mi říká, že by si tvůj "Drobeček" s mým Rambem rozuměli - no když si rozumí paničky, pejsci se musí přizpůsobit, to jinak nejde. ;) A děkuju mockrát za milý a vtipný řádky. ♥

      Vymazat
  2. Jejda, milá Vivi, tak ten váš mazlíček aspiruje na miláčka roku v blogovém světě. Já mám doma také jednoho, ale dvounohého a štěká na mne občas, ani mu nemusím slibovat piškotek.Moc se těším, až se s tím vaším plyšáčkem seznámím osobně. Dvojdomek má útulný a pěkně si ho už ochočil.
    Krásné podzimní dny a večery vám přeji. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jiřinko, Rambo už se na tebe taky moc těší, a protože to je dobrák od kosti, třeba tvýmu dvounohýmu mazlíčkovi jeden dva piškoty přenechá, aby ti doma moc neštěkal. :) Pac a haf z dvojdomku. ♥

      Vymazat
  3. Anonymní15:12

    Vivi krásni ste spolu a vôbec sa nedivím, že si do neho už teraz zamilovaná.Je taký roztomilý.Už sa teším na všetky jesenné články. Všetko dobré so psíkom.Júlia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Júli, moc děkuju za milý komentář, dám ho přečíst Rambovi. ;)

      Vymazat
  4. Milá Vivi. Moc děkuji za milý komentář na mých stránkách. Četla jsem si článek o vašem miláčkovi jménem Rambo. Je to nadherné zlatíčko a spolu vám moooc sluší. Přeji vám krásné společné dny plné štěstí s radostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, nemáš vůbec zač - mě komentování moc baví, zvlášť když vidím někde něco krásnýho. ;) ♥ Děkujeme za milou pochvalu, všechno vyřídím, a věřím, že nás čeká moře šťastných dnů. ;)

      Vymazat
  5. Vivi, to je úžasné zlatíčko a určitě to bude milovaný přítelíček 😀 Většinou si ti nejmenší mazlíčci dokáží s páníčkem dělat to, co chtějí. Znám to z domova, naše Barunka si nás "vodí" i beze slov a my posloucháme 😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, máš úplnou pravdu. :) Dneska mi zrovna jeden pán říkal, že je pejsek moc krásný, ale že "krása vydírá". :) Něco na tom je, ale budu se snažit se Rambíkem vydírat nenechat (výcvik muší bejt), i když ty jeho oči....:D Pozdravuj Barunku. ♥

      Vymazat
  6. Anonymní15:57

    Vivi, no tak ten je ))))chlupatá láska na první dobrou.
    To bude u vás radosti🐶
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, moc děkuju, radosti už je plnej dům (a taky loužiček - ale díkybohu se učí rychle - naštěstí pro naše parkety). :D

      Vymazat
  7. Ale, bóže... no to je tedy brouk! Milá Vivi, raduji se s tebou. Čekají tě dny a roky plné legrace, radosti a hlavně bezmezné lásky... Nikdo tě doma tak nepřivítá, jako tenhle šmudla. Moc vám to spolu sluší!
    Opatrujte se a užívejte si! Pac a pusu. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ty se se mnou umíš tak krásně radovat ;) ...děkuju ti moc.

      Vymazat
  8. Tak to je naprostý božánek 🥰🥰

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten se zas bude tetelit blahem, až mu budu číst komentáře. :)) Děkuju, Šárko.

      Vymazat
  9. Vivi, to je opravdu takový plyšáček lákající k pomazlení. Tak hodně krásných chvil s novým mazlíkem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáni, a to on jo - mazlil by se nejradši celej den (samozřejmě to ale musí prokládat rošťárnama, králíček jeden). :)

      Vymazat